top of page

WONEN IN LOFT LONDEN˚66

LOFT LONDEN˚66 is met recht dé perfecte plek om te wonen.

Gelegen in het centrum van Den Bosch, gevestigd in een statig rijksmonument, wat de afgelopen jaren is omgetoverd tot een luxe ingericht herenhuis door eigenaar en interieur-designer Colette Noordhoff. Met een feilloos oog voor detail en gebruikmakend van verrassende materialen.


LOFT LONDEN˚66 ligt op de tweede verdieping, met complete privacy door uw eigen opgang. LOFT LONDEN˚66 heeft een riante living ingericht met design meubilair, een grote open keuken waar u met gemak voor meerdere personen kunt kokkerellen. Een luxe design badkamer met inloopdouche en separaat toilet, een comfortabele master bedroom met hotelbedden en voldoende kastruimte. Een tweede kamer geeft ruimte aan een persoon of kan als logeerkamer dienen. Alles is met oog voor detail gerealiseerd en geeft gelijk een welkom thuisgevoel. 

De unieke ligging van SUITE LONDEN˚66, in de stad -in combinatie met de grote groene stadstuin aan de achterzijde - mag met recht zeldzaam worden genoemd. U woont op loopafstand van alle voorzieningen, kunt naast de deur een heerlijk kopje koffie drinken met vrienden en heeft keuze uit tal van heerlijke restaurants in de buurt. Een avond uit, lekker genieten! Want ook dat is in Den Bosch ruimschoots te vinden en de auto kunt u laten staan.

 

Bent u geïnteresseerd dit voor minimaal 6 maanden te huren?

Door op ons logo te klikken kunt u vragen naar de mogelijkheden.

 

 

.

LONDEN66_LOGO.png
bottom of page